Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

LG V10'un İzleri, LG G5'te!

Yeni yılın en iyi modelleri arasında olacak olan LG G5 için haberler giderek artıyor. Gelen haberler doğrultusunda G5 yeni model olan V10'a ait izler taşıyacak.

LG V10'un İzleri, LG G5'te!

Geçtiğimiz yıla LG, amiral gemi modeli G4 ile başlamıştı. Yıl sonuna doğru LG, V10 modelini çıkardı ve yılı kapattı. LG G4 başarılı bir model olmakla beraber kullanıcılar tarafından da beğenilerek kullanıldı. Fakat LG V10, G4'e göre daha çok konuşuldu diyebiliriz. İki ekranlı ve çift ön kameralı oluşu V10'u yeni nesil bir cihaz gibi gösterdi.

Aldığımız bilgilere göre yeni çıkacak olan G5 modelinde de tıpkı V10'daki gibi çift ekran olacak. Kısayol ataması, müzik oynatıcı, bildirim gösterimi gibi işlere yarayan ikinci ekran, LG G5 modelinde de yer alacak. İlk olarak V10'da gördüğümüz ve sevdiğimiz çift ekran modelleri sadece G5'te değil bundan sonra çıkacak olan modellerde de büyük olasılıkla görülecek. Çünkü V10'un sağladığı imaj kullanıcılara çift ekranı sevdirdi. Dev şirket LG'nin de buna duyarsız kalması neredeyse imkansız.

LG G5

LG'nin yeni modeli olan G5'te daha önce gelen haberlerde ekranın biraz küçüleceği söylenmişti. Çift ekranlı olacak LG'nin büyük ekranı 5.3 inç ve 2K çözünürlükteydi. Kalan kısım ikinci ekrana ayrılacağı için büyük olan ekranda biraz küçültme yapılması gayet normal.

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi