Teknoloji

Mobil

Sosyal

Oyun

Buradasınız

Maliye'den Galatasaray'a ağır ceza

Mali yönden zor günler yaşayan ve UEFA tarafından yakın takibe alınan Galatasaray'a Maliye Bakanlığı'ndan da kötü bir haber geldi.

Maliye'den Galatasaray'a ağır ceza

Maliye Bakanlığı, Galatasaray'a 34 milyon lira vergi cezası verdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, şirket ile devralma yoluyla birleşmiş olan Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin 2010 yılına ait hesaplarının damga, katma değer ve kurumlar vergisi tevkifatı kapsamında Maliye Bakanlığı vergi müfettişleri tarafından incelenmesinin tamamlandığı bildirildi.

Vergi idaresi incelemesi sonucunda şirkete, 15 milyon 438 bin 689 lira vergi aslı ve 18 milyon 912 bin 913 lira vergi ziyaı cezası verildiği belirtildi.

Şirketin cezalarla ilgili uzlaşma talebinde bulunduğu vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce kamuoyuna duyurulan 75 milyon 159 bin 95 lira vergi aslı ve 90 milyon 67 bin 25 lira vergi ziyaı ve yukarıda belirtilen tutarlar için şirketimizce vergi idarelerine yapılan tarhiyat sonrası uzlaşma taleplerimize resmi mercilerce henüz cevap verilmemiş olup, konuyla ilgili gelişmeler ayrıca açıklanacaktır."

Yunus Balım

Teknoloji,Sosyal ağlar,Blogger Temaları,Blogger Eklentileri paylaşılan bir blog..

Hiç yorum yok:

Yorum Yazın

İstatistikler

Blog Arşivi